Nynne Livbjerg

/Udøvende kunstner. Arbejder primært skulpturelt og installatorisk. Eksperimenterer hele tiden med nye materialer og bruger lys, lyd og plastik alkymi i sine værker.

/Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi

/Stor undervisningserfaring inden for det billedæstetiske felt fra både billedskoler, højskoler, BGK, fri- og folkeskoler, samt huskunstnerprojekter.

/Efteruddannelse i keramik på laboratoriet for Keramik på Kunstakademiet

Vibeke Frost

/Uddannet designer fra Danmarks Designskole

/Diplomuddannet i Kunst- og kulturformidling for børn og unge fra Skolen for scenekunst og læser en kandidat i Materiel Kultur og Didaktik på DPU

/Udøvende billedkunster og designer

/Stor undervisningserfaring bl.a. fra Køge Billedskole og BGK

Henriette Erland Bengtsson

/Uddannet tekstilformgiver med speciale i kulturformidling.

/Professionsbachelor i pædagogik

/Stor undervisningserfaring indenfor det billedæstetiske felt

Marianne Piil

/ Uddannet lærer med diplommoduler i kunst og kultur formidling for børn og unge

/ Sidder i bestyrelse i foreningen UpArt i Faxe Ladeplads.

/ Deltager i Åbne Atelier Døre

Line Langfeldt Jensen

/ Cand.mag. i kunsthistorie med sidefag i design, Københavns Universitet

/ Har arbejdet med tegning, maleri, grafik, foto og skulptur/keramik på Skolen for Billedkunst i København og på Ry Højskoles billedkunst-linje

/ Underviser i billedkunst

Malene Krogager

/Udøvende billedkunstner.

/Uddannet lærer i billedkunst og formgivning med speciale i kunstformidling til børn.

/ Uddannet inden for maleri, fotografi, installation, grafik mm. fra Daghøjskolen Vera, Billedskolen og Skolen for Billedkunst i København.

Lotte Tauber Lassen

/Udøvende kunstner. Arbejder hovedsageligt med fotografi, video, lys og lyd i stedsspecifikke ruminstallationer.

/Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Skolen for Mediekunst og Kunstformidling.

/Underviser i billedkunst og kunstforståelse, samt huskunstnerprojekter og billedworkshops på skoler og i daginstitutioner.

/Medlem af Faxe Billedkunstråd.

Parul Modha

/Udøvende kunstner

/MA i Fine Arts med speciale i skulptur

/Er født i Uganda af indiske forældre, og voksede op i England. Har været bosat i Danmark siden 1998.

Elna Zølner

/Udøvende billedkunstner og arbejder med  billedvæv, collage, akryl på lærred og blandteknik

/Uddannet pædagog samt lærer i billedkunst og formgivning.

/Har i mange år arbejdet med billedkunstundervisning i daginstitutioner, daghøjskoler og børnekulturhuset Kulturmejeriet.

Maria Wolder

/Udøvende kunstner

/Diplomuddannelse i kunst- og kulturformidling for børn og unge

/Kunstformidler på Rønnebæksholm

/Har undervist i billedskole, på højskole og lavet workshops og kunstprojekter for og med børn.