Trine Bie-Olsen

Kim Sandra Rask

// Udøvende billedkunstner og lyddesigner

// Uddannet på Det Jyske Kunst Akademi, Århus med ophold i på IUNA Buenos Aires og Det Danske Kongelige Kunstakademi

// Uddannet på Iscenesættelse lyd, Den Danske Scenekunstskole, København

// Arbejder med billedkunst, videokunst, lydkunst, skulptur, konceptkunst, performances, iværksætteri, lydinstallationer og lyddesign til scenekunst

Marianne Petersen

Ea Borre

Maria Wolder, Anna Römer og Jeppe Jungersen

Annette Sjølund

// Udøvende kunstner

// Uddannet på Seminariet for formgivning, samt Billedskolen og Glyptotekets Tegneskole.

// Studerer kunsthistorie på Københavns Universitet

// Medlem af kunstnergrupperne: Åbne Atelierdøre, CaCO3, RAMBUK og KRAKA

Kit Kjærbye

Johanne Visby

/Uddannet designer fra Danmarks Designskole med ophold på Edinburgh College of Art og Glasskolan, Kosta

/Ansvarlig for det kreative værksted på Fritidsgården Hårlev, Stevns, som laver kreative aktiviteter, udstillinger, teater og ”innovatek” med børn, ungdomshold og ungdomsdagskolehold.

Nynne Livbjerg

/Udøvende kunstner. Arbejder primært skulpturelt og installatorisk. Eksperimenterer hele tiden med nye materialer og bruger lys, lyd og plastik alkymi i sine værker.

/Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi

/Stor undervisningserfaring inden for det billedæstetiske felt fra både billedskoler, højskoler, BGK, fri- og folkeskoler, samt huskunstnerprojekter.

/Efteruddannelse i keramik på laboratoriet for Keramik på Kunstakademiet

Vibeke Frost

/Uddannet designer fra Danmarks Designskole

/Diplomuddannet i Kunst- og kulturformidling for børn og unge fra Skolen for scenekunst og læser en kandidat i Materiel Kultur og Didaktik på DPU

/Udøvende billedkunster og designer

/Stor undervisningserfaring bl.a. fra Køge Billedskole og BGK

Henriette Erland Bengtsson

/Uddannet tekstilformgiver med speciale i kulturformidling.

/Professionsbachelor i pædagogik

/Stor undervisningserfaring indenfor det billedæstetiske felt

Marianne Piil

/ Uddannet lærer med diplommoduler i kunst og kultur formidling for børn og unge

/ Sidder i bestyrelse i foreningen UpArt i Faxe Ladeplads.

/ Deltager i Åbne Atelier Døre

Line Langfeldt Jensen

/ Cand.mag. i kunsthistorie med sidefag i design, Københavns Universitet

/ Har arbejdet med tegning, maleri, grafik, foto og skulptur/keramik på Skolen for Billedkunst i København og på Ry Højskoles billedkunst-linje

/ Underviser i billedkunst

Malene Krogager

/Udøvende billedkunstner.

/Uddannet lærer i billedkunst og formgivning med speciale i kunstformidling til børn.

/ Uddannet inden for maleri, fotografi, installation, grafik mm. fra Daghøjskolen Vera, Billedskolen og Skolen for Billedkunst i København.

Christel Witthøft Cortz

/Studerer Rum- og Møbel-design, samt en Bachelor I Tekstildesign på Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

/Har arbejdet med billedkunst, keramik og kobbertryk på Kunsthøjskolen I Holbæk

Lotte Tauber Lassen

/Udøvende kunstner. Arbejder hovedsageligt med fotografi, video, lys og lyd i stedsspecifikke ruminstallationer.

/Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Skolen for Mediekunst og Kunstformidling.

/Underviser i billedkunst og kunstforståelse, samt huskunstnerprojekter og billedworkshops på skoler og i daginstitutioner.

/Medlem af Faxe Billedkunstråd.

Parul Modha

/Udøvende kunstner

/MA i Fine Arts med speciale i skulptur

/Er født i Uganda af indiske forældre, og voksede op i England. Har været bosat i Danmark siden 1998.

Dorte Klingberg-Nielsen

/Udøvende billedkunstner og illustrator.

/Uddannet fra Grafisk Skole Århus, Billedskolen KBH og Kunsthistorie på KU

/ Har siden 1985 undervist børn og unge i billedkunst og værksted på højskoler, billedskoler og i eget værksted.

www.dorteklingberg.dk

Maria Wolder

/Udøvende kunstner

/Diplomuddannelse i kunst- og kulturformidling for børn og unge

/Kunstformidler på Rønnebæksholm

/Har undervist i billedskole, på højskole og lavet workshops og kunstprojekter for og med børn.