Familieværksted med de mindste (voksen/barn 3 – 5 år) søndage i lige uger

Omfang

2 timer hver anden uge (13 søndage)

Billedværkstedet på Rønnebæksholm

Tidspunkt

Søndage i lige uger 9.00 – 11.00, med start d. 24. september 2017 og afslutning d. 22. april 2018

kr 1.160,- (fordelt på 4 rater á 290 kr. prisen er for 1 barn & 1 voksen)

Er du mor, far, onkel, tante eller bedsteforælder? – Så tag din lille kreative makker ved hånden og vær sammen om de mange skønne oplevelser kunsteksperimenter kan give.

Børn er fantasifulde og kreative, så i samme øjeblik man har nogenlunde styr på øje- og håndkoordination, er det bare om at komme i gang.
På holdet leger vi med materialer og undersøger den effekt, vi kan opnå. Vi går på opdagelse med alle vores sanser, og undersøger lyde, lugte, teksturer, former, bevægelser, farver, rytmer og tempi.

Der er lærerige og sjove udfordringer for både store og små.

Information om Rønnebæksholm

Du finder Billedværkstedet på Rønnebæksholm her:

Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

Hvis du bor i Næstved kommune kan du søge friplads eller tilskud til Billedskolens aktiviteter gennem BROEN her