FIRKANT//GUL: Elever fra Billedskolen udstiller værker på Rønnebæksholm fra 27. maj – 12. august 2018

Gul er ikke bare gul og en firkant kan se ud på 100 måder, når farver og former vrides igennem billedskoleelevernes kreative hoveder.

I løbet af sæsonen har alle Billedskolen Storstrøms elever i hele regionen arbejdet med at fortolke de to begreber: FIRKANT og GUL. Det er der kommet en hel masse flotte og spændende kunstværker ud af, som bliver vist hele sommeren i en totalinstallation på Rønnebæksholm. Det har været hemmeligt, hvordan de forskellige hold har arbejdet med begreberne og de færdige værker blev først afsløret, da 200 voksne og børn var til fernisering på Rønnebæksholm søndag d. 27. maj. Vi serverede selvfølgelig gul saftevand og firkantede citronmåner.

Udstillingen kan ses af alle i Rønnebæksholms åbningstid torsdag til søndag kl. 12-17 frem til d. 12. august. Spørg efter den i receptionen.